X
Back to the top

5 éves az Emerald PR

Köszöntő

Az ügyfeleinknek gyakran mondjuk „az, hogy születésnapod van, csak a munkatársakat érdekli, a külvilágot nem”. Hát most nekünk van születésnapunk és egy kicsit bízunk benne, hogy ez rajtunk kívül mást is érdekel. Mert olyan jó megosztani az örömöt és a büszkeséget, hogy itt vagyunk, még mindig itt vagyunk, jobbak és erősebbek, mint valaha. És olyan jó nosztalgiázni, visszagondolni az öt évvel ezelőtti kezdetekre. Amikor még csak annyit tudtam, hogy a nevünk Emerald lesz, nem lehet más.

Jó lenne együtt ünnepelni Veletek, jó lenne találkozni, szülinapi bulit tartani és megosztani az örömünket. Most nem ilyen időket élünk, ezért megpróbáltunk más, kreatív megoldásokat találni koccintás helyett. Készült nekünk egy dal, amely csak a miénk és amely zenében adja vissza azokat a tulajdonságokat, amelyek – szerintünk – jellemeznek minket: szenvedélyes, professzionális, megbízható, határozott, játékos, bátor és fókuszált.

Írtam egy történetet, amelyben belesűrítettem az ügyfeleinket az elmúlt 5 évből, pontosan 50-et. Készítettünk egy arcképcsarnokot rólunk és a barátainkról és találtok itt néhány életképet is erről a csodálatos időszakról.

Végül pedig lesz torta is – mert a szülinapi torta nem maradhat el – aki kér belőle, az látogasson meg minket december 2-án! Minden veszélyhelyzeti szabály betartásával, szívesen látunk Titeket!

Boldog születésnapot, Emerald PR!

al

Ügyvezető, Emerald PR
A Magyar PR Szövetség korábbi elnöke

Lakatos Zsófia_5

Születésnapi zenénk

Olvasd el a mesénket!

Olvasd el a szülinapi mesénket!

Mind az 50 ügyfelünk benne van! 🙂

Mi és a barátaink

Születésnapi zenénk

Olvasd el a mesénket! (Érintsd meg!)

Olvasd el a szülinapi mesénket!

Mind az 50 ügyfelünk benne van! 🙂

Mi és a barátaink

5 évünk, képekben

Jogi információk

Adatvédelmi Irányelvek

Az oldalon található tartalmakat szerzői jog védi.

Kapcsolat

hello@reklamzenek.hu

+36 70 314 4557